Huset vårt !

Ja, nå har vi fått de første møblene inn i huset vårt - sofaene i stua og TV-stua er på plass. Jeg elsker jo det hvite og lyse (det er noe alle vet :) ), men når jeg skulle velge sofa her ble det en helt annen stil. Det ble møbler med farger , det var min mann som frarådet meg til å ha den lyse stilen her. For her legger det seg et støvlag på en helt annen måte enn hjemme - det blir liksom ikke helt rent uansett hva jeg gjør. Tror ikke vi får helt rene føtter før vi flytter hjem igjen :) - så da hadde det passet dårlig med en hvit sofa.

Her er de første bildene av TV-stua.

Kanskje ikke så lett å se, men de har ugler og lysslynger her også :)

Her har vi sittet noen kvelder og sett på film - det blir nok dette rommet som kommer til å bli mest brukt. Mangler bare bord og pynt :)

 

Tenkte jeg skulle vise SPA-rommet vårt også.

Her har jeg fått beskjed om at vi skal fylle opp med lys, kurver og stoler av datteren min. Akkurat nå bruker hun det som trimrom - eller skal jeg si drillrom. :)

 

Nå venter jeg snart mine barn hjem fra skolen - etterpå skal vi ut på middag. Far i huset befinner seg i Norge akkurat nå, og det som kjent han som lager mat her i huset. Han reiste avgårde med to kofferter (den den var helt tom) og en lang liste med med ting jeg (vi) ville han skulle ta med seg tilbake. Gleder meg til lørdag :)

 

Ønsker dere en fin ettermiddag - vi

 

Skrives :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits