God Morgen fra Colombo :)

Hei på dere - ja det er liv i meg. Nå er det morgen her (fortsatt natt hjemme hos dere) - resten av familien har reist til jobb og skole, mens jeg sitter i senge med Mac en i fanget. Vi har flyttet inn i huset, men har fortsatt ikke så mye møbler. Møblene på takterrassen er på plass, mangler bare noen solsenger - må ha også ha noen stoler på terrassen utenfor soverommet vårt. Venter fortsatt på kleskapet vi har bestilt til oss - krysser fingrene for at det kommer i dag. I morgen må vi prøve å få tak i to sofaer - en til stua nede og en til tv-stua. Tv har vi fått kjøpt - tror nok sønnen i huset var glad for det så han fikk koblet til playstation. IKEA hadde jo selvfølgelig vært perfekt nå - fått handlet alt vi trengte fra tallerker, bestikk, glass til skap og sofaer til en helt grei pris. Her bruker vi ganske mye tid da vi må kjøre fra butikk til butikk - det er mye trafikk, og mor vet hva hun vil ha og ikke ha. :) Der kommer neste spørsmål - hvor mye penger skal vi bruke på å innrede. Vi (jeg) vil jo gjerne ha et koselig hjem, men vi skal jo hjem til Norge en dag. Det hører med til historien at dette huset er nesten fem ganger større enn det huset vi har hjemme - så det skal litt møbler og pynt til. Kan selvfølgelig leie en container for å få fraktet alt sammen hjem, men vi får nå se. :)      

Det nærmer seg helg, og på søndag har jeg bestemt meg for å kjøpe noen nye planter/blomster på et blomstermarked som er i nærheten som bare er åpnet i helgene. Så noen flotte krukker, og blomster i alle regnbuens farger der sist jeg kjørte forbi. 

Ellers må jeg si at vi har det veldig bra - som familie blir man veldig knyttet sammen, og man tilbringer mye tid sammen. Våre barn har skole, lekser, venner og fritidsaktiviteter, og mannen jobber mer enn før (trodde ikke det var mulig :) ) - så avsluttes nesten hver kveld med middag eller skravling på terrassen. Dette gjelder ikke i helgene - da er de sammen med venner :) Jeg håper også å få litt større nettverk her etterhvert, tar bare tiden til hjelp.

Dette er utsikten vår nå - bildet er tatt fra takterrassen.

Vi bor nå i et veldig varmt land - så basseng i haven er perfekt. :)

 

Da får jeg starte dagen her - tømme noen flere pappesker og ordne litt. Lover forresten at det vil komme flere bilder av huset, men har lyst til å komme litt mer i orden først.

Ønsker dere en fin fredag - vi

Skrives :)

 

2 kommentarer

ewymarie

31.01.2014 kl.20:42

Åh så gøy at dere har flyttet til Sri Lanka. Gjett om jeg gleder meg til å følge bloggen. Hvor lenge blir dere ?

Colombofrue

01.02.2014 kl.07:25

ewymarie: Etter planen skal vi være her til sommeren 2015 - da er datteren vår ferdig på skolen. Nå sier sønnen at han også vil gjøre ferdig skolen her - så vi får nå se :) Ønsker deg en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits