Min første tur på elefantryggen :)

Min datter har en venninne på besøk her i Colombo, og hun hadde et ønske om å ri på en elefant før hun reiste tilbake til Norge. Så i dag stod vi opp tidlig og reiste på tur - først besøkte vi et elefantbarnehjem. De elefantbarna som har mistet moren eller faren sin har fått et nytt hjem her.

Deilig å bade litt når det er så varmt :)

 

Så ble det vår tur til å ri på en elefant - jeg var ikke helt sikker på om jeg turde (så ikke helt hvordan jeg skulle klare å komme opp på en elefant, og av igjen med en snev av verdighet :) ), men noen sjanser må man jo ta. Først tok ungdommene en tur, og det gikk kjempe fint - så ble det far og min sin tur. Det gikk helt fint å komme seg opp, men jammen følte man seg høyt oppe når man vel satt på ryggen. Jeg klamret meg fast til Jostein når den begynte å bevege seg - det ble en kjempe fin liten tur. (men fikk veldig vondt i rompa ha ha )

Det var en veldig snill, og søt elefant :)

 

Nå er det midtnatt her i Colombo, og vi sitter med dørene oppe og nyter den milde kveldsluften. Noen har kanskje fått med seg at vi har vært på letning etter et hus, da kontrakten på leiligheten vi bor i nå går ut om to uker. Mange hus har vi sett på, men det har vel bare vært et hus som har falt i smak hos alle sammen men det ble for dyrt for oss. På fredag fant vi drømmehuset, og hvis alt går som det skal skriver vi kontrakt i morgen. Dette huset har alt vi har sett etter, og litt til. Interiørhjernen har sakte men sikkert begynt å fungere igjen, etter å ha ligget i dvale i ganske lang tid. Bilder kommer i morgen hvis alt går etter planen.

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld - vi

 

Skrives :)

6 kommentarer

Livsrom

04.01.2014 kl.20:50

Wow, det var eksotisk ridetur;)

Så hyggelig at huset ser ut å være på plass. Håper i hvert fall det går i orden nå.

Æææh, jeg tror jeg hadde begynt å bli litt nervøs om jeg skulle settes på gata i Colombo om to uker! Men det ser ut til å bli en ordning, ikke sant?

Lykke til:)

Colombofrue

04.01.2014 kl.21:23

Livsrom: Tusen takk, jo nå ser det endelig ut som det blir en ordning. Vi er veldig spente på morgendagen - krysser fingrene på det ikke skjer noe uforutsett :)

Celebration - Anett Kristin

07.01.2014 kl.20:34

Det så morsomt ut! Virker som dere har det hyggelig der nede og det er godt å vite :-) Lykke til med hus!

Colombofrue

08.01.2014 kl.04:44

Celebration: Tusen takk - vi har det veldig bra, og til helgen flytter vi inn i drømmehuset. Fortsatt lykke til med studiene :)

Bb

14.01.2014 kl.00:13

Dette ser bra ut.kan tenke meg det er godt å være sammen med familien

Colombofrue

19.01.2014 kl.05:44

Bb: Ja det er veldig godt og morsomt å være samlet igjen :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits