Et nytt liv for meg og bloggen :)

Nå har det vært veldig stille på meg, og her kommer forklaringen. For mens folk flest har pyntet til jul, handlet gaver og mat - har jeg pakket ting ned og forberedt meg på å flytte. Jeg har lest blogger og interiørblader med mange juletips, og følt et vist savn med å ikke være en del av det. En ting som skjedde som var veldig hyggelig - var at Siri (datteren min ) kom hjem til Norge for å feire jul der. Hun savnet venner, kebab og sengen sin - og mammaen sin (håper jeg) :). Vi levde blandt pappesker og søpplesekker, men vi klarte å kose oss likevel. Lillejulaften reiste vi hjem til min bror - hadde en veldig hyggelig kveld (min nevø og mor var også der) med god mat og mye latter. Julaften feiret vi med familie med Nesodden, og dagen etter ble vi kjørt på flyplassen. Litt rart å feire jul uten mann og sønn - de valgte å reise en tur til Kina. De er nå på vei hjem, og i kveld er vi alle samlet igjen i Colombo. Nå blir vi alle her til sommeren 2015, blir selvfølgelig en tur eller to hjem til Norge iløpet av året. Skal altså nå skape meg en ny hverdag her på Sri Lanka, det kommer sikkert til å bli spennede, men ha sine utfordringer. Sikkert mange ting og venner/familie jeg kommer til å savne, men det viktigste er at vi er sammen. Noen husker kanskje at det var meningen at mann/barn skulle komme hjem til sommeren og at jeg ble igjen hjemme for å drive min nyåpnet nettbutikk. Utfordringen er at de vil ikke hjem, de trives med skole, venner og jobb. Når Siri var i Norge nå så refererte hun til Colombo som hjemme. Jeg vil være en del av deres liv og for å få til det, var det jeg som måtte flytte. Tror vi kommer til å få en fin tid her som familie, og som vi alltid kommer til å huske.

Føler at jeg vil gjerne vil fortsette å blogge, for å beholde kontakten med Norge og de vennene jeg har fått her på Bloggen. Håper mange vil følge meg videre, og lese om det nye livet mitt.

Ønsker dere fortsatt en fin jul, vi

Skrives :)

2 kommentarer

Livsrom

27.12.2013 kl.21:48

Jeg har ingen problem med å forstå at avstanden ble litt stor;) Det beste er å være sammen uansett hvor... Jeg ønsker deg lykke til i din nye hverdag i Colombo. Det blir nok en flott erfaring å ta med videre.

De beste ønsker for deg og dine i det nye året:)

Colombofrue

29.12.2013 kl.19:13

Livsrom: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits