Overraskelsen var en suite :)

Fordi det er skoleferie denne uken så har vi reist på en miniferie - når vi kom frem hadde mannen bestilt suite til han og meg. Den er større en huste vårt hjemme i Norge, og hadde en kjempe fin terrasse med et eget lite basseng. Våre barn fikke et kjempe lekkert rom ved siden av oss - så da har alle litt privatliv, men stort sett er vi jo sammen. Nå er et det ikke sånn at jeg trenger så mye luksus når jeg er på reise, men noen ganger kan det jo være morsomt. Min tenkte at jeg ikke hadde hatt noen ferie i år  så da skulle han ta i litt ekstra - snilt tenkt :) I går hadde vi en fantastisk dag i solen, men i dag er det mer skyer - håper at solen bryter igjenom snart, men varmt er det.

Akkurat nå  sitter datteren og skriver på psykologi oppgave som skal leveres i kveld - jeg er imponert over hvordan hun klarer å løse oppgavene og skrive dem på engelsk. Når hun er ferdig blir det sol og bad (håper vi). Sønnen har gått for å trene, men er vel snart klar til å hive seg i bølgene kjenner jeg han rett.


 I kveld skal vi feire litt, det ser ut som vi får leie det huset som vi har mest lyst på - det er i en slags Zen-stil med innendørsbasseng og fossefall, ganske ulikt det huset vi har hjemme. Det er stort og luftig med mange rom, vi vil jo gjerne ha mye besøk. I morgen går ferden tilbake til Colombo og natt til torsdag bærer det hjem til Norge for min del. Fire uker hjemme så er jeg tilbake sammen med familien her på Sri Lanka og da ser det ut som om jeg blir en stund.

Ønskere dere en fin dag - ser når jeg sitter og skriver at klokken bare er seks i Norge.

 

Vi skrives :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits