Julepyntet butikker i Colombo

Det er nesten sånn at man glemmer at det er november og snart jul når gradestokken viser over 30 varme. I dag når vi skulle ut på shopping ble jeg helt tatt på senga når jeg så det var pyntet til jul i butikkene. Her er det rødt, glitter og glam som gjelder. Kanskje ikke helt min smak, men ble så glad for å se julepynt at jeg gikk bare rundt og smilte.

Kake med snømann :)

I morgen skal vi reise på liten ferie, og vi håper på mye sol. Våre barn har fri denne uken fra skolen pga Commonwealth møte her i Colombo.

Ellers går dagene fort her (på torsdag har jeg vært her i over fem uker) - da må jeg hjem en tur og drive butikken min. Reiser jo ned igjen i desember og da ser det ut som jeg blir her en stund - for min familie vil ikke hjem igjen enda :) Vår datter hat klart å komme med på skolens baskettlag, og i desember reiser hun til Bangladesh for å spille i Asias SAISA-turnering. Denne helgen jobber hun også - har fått sitt første oppdrag som modell.  Det er lov å skryte litt - er det ikke ? :)


Nå venter vi bare på beskjed fra en megler ang en hus vi vil leie - håper det ordner seg.

Nå har jeg fått vin glasset (her er det kveld alt) og far står på kjøkkenet og lager middag. En tradisjon fra Norge som jeg synes var vært å ta med seg  hit ha ha.

Ønsker dere en fortsatt god helg - vi

Skrives :)

4 kommentarer

foreignerat50

09.11.2013 kl.14:46

Så koselig og varmt dere har der. Skjønner at ingen vil tilbake i Norge ennå:)

Colombofrue

09.11.2013 kl.15:40

foreignerat50: Ja, vi har det veldig fint her, så det ser ut som at vi får et langt opphold her :)

Livsrom

09.11.2013 kl.22:49

Hyggelig å høre fra deg:) Moro med julepynten, kan forstå det er litt annerledes enn vi vanligvis bruker, men snømann? De har vel aldri snø der vel?

Håper det ordner seg med hus.----- Å du, det er lov å være stolt av barna, skulle bare mangle. Det hører med:) Det er bare å skryte;)

Ha en finfin tur hjem til Norge:)

Colombofrue

10.11.2013 kl.02:40

Livsrom: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits