Julaften......

Ja litt sånn føltes det når mannen kom tilbake til Colombo i dag etter en uke i Norge. Selvfølgelig var det veldig hyggelig å se ha igjen, men vi var også veldig spente på hva som var i kofferten, fordi ønskelisten han hadde med seg fra oss når han reiste var ganske lang. Skal si han hadde vært flink til å handle - han hadde bla. med seg julemarsipan, peppekaker, lefse, spekeskinke, og vaffeljern. Høyest på min ønskeliste sto flere bøker, og interiørblader. Blir helt urolig i kroppen når jeg ikke har noe å lese på, og de bøkene jeg hadde med meg er jeg ferdig med. Så stor glede, og mye latter når vi pakket ut :)

Dette var første gang barna og jeg var alene her, og det har gått kjempe fint. Jeg har trent, fått litt sol og vært på jente-lunsj sammen med to hyggelige kolleger fra kontoret til mannen. Jeg har hentet barna på skolen, handlet og laget middag. Må jo prøve å få litt rutine her også - for nå er det bestemt at jeg skal flytte hit, og vi skal bo her til sommeren 2015. Føler vel litt skrekk - blandet fryd ved denne avgjørelsen. Denne avgjørelsen er mye tatt pga skolesituasjonen - spesielt vår eldste som da kan gjøre ferdig skolen her. De savner venner hjemme i Norge, men de trives så godt og vil bo her litt til.

Kan nesten ikke vente med å lese disse :)

Nå burde jeg ha nok lesestoff til jeg skal reise hjem til Norge - bare to uker til før jeg setter meg på flyet og skal tilbringe 4 uker hjemme.

Det er en lang reise fra Norge til Sri Lanka - selv den mest reisevante kan bli sliten, og litt trøtt. :)

 

Nå er det kveld her i Colombo, og vi skal snart ut å spise middag. Datteren vår er i bursdag, og sønnen har akkurat kommet hjem fra en kamerat. Så da blir vi tre som tar en tur ut - i dag blir det italiensk.

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag - vi

 

Skrives :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits