Mount Lavinia Hotel

I dag har det vært en varm og fin dag her i Colombo - så planen var at vi skulle nyte det fine været. Først skulle vi bare ordne et par ting - gjøre om returbilletten min og betale for et hotell opphold som vi skal ha de siste dagene før jeg reiser hjem. Dette tok mye lenger tid enn planlagt på grunn av veldig mye trafikk - det ble nesten tre timer i bil før vi kom frem til Mount Lavinia. Dette er den gamle engelske guvernør boligen som er gjort om til hotel. Her tenkte vi skulle spise litt ,og sole oss. Første gangen jeg var på Sri Lanka bodde vi her noen dager - et helt fantastisk sted. 

Det var så deilig å legge seg ned på solsengen med en kald øl :)

 

Nå er det igjen kveld, og mørket har senket seg over Colombo - i morgen skal mannen og jeg trene sammen + at vi håper å få til en visning før han setter seg på flyet hjem til Norge.

Ønsker dere en fin  kveld - vi

 

Skrives :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits