Vi titter på hus !

I går ettermiddag rakk vi innom en visning til - dette huset lå i nærheten av skolen til barne, og jobben til mannen.  Vi har noen forskjellige, og noen like ønsker/kriterier for hva huset skal inneholde, og hvor det skal ligge. Akkurat nå er vi jo heller ikke helt sikre på hvor lenge vi skal være her - barna håper på to år. Da blir datteren vår ferdig på videregående skole her og det er jo en helt klar fordel - det er jo selvfølgelig andre timg som spiller inn også (så vi får nå se). Tilbake til huset - mine ønsker er et hus som ikke for gammelt, plass til gjester og svømmebasseng (minst mulig have - min store skrekk er krypdyr og i min verden finnes de i haven. Ren logikk :) ) Pris kommer selvfølelig inn også. Basseng er ikke noe krav, men vi tenker vel at dette er vel den eneste gangen vi har råd, og mulighet til det. Vi så på et lovende hus i hus - nesten ingen have, bassenge og stor takterasse.





Her er litt av uteområdet - her begynte jeg å innrede med lykter og planter inni hodet mitt og det ble veldig fint :) 

Skal titte på et til helgen tror jeg - på søndag reiser mannen hjem til Norge en uke så da blir det ingen visninger. Skal bli litt rart å være igjen her alene en uke med barna, men jeg stoler på at de tar vare på meg og ordner opp  ha ha.

I dag har jeg vært på kafe, og møtt flere av foreldrene til de som går sammen med min yngste - en munter, informativ og hyggelig gjeng :)

Nå er mine barn på vei hjem fra skolen og det er tid for litt mat. Ønsker dere fortsatt en fin dag - vi

Skrives :)

4 kommentarer

Så koselig det så ut der! :D

Colombofrue

23.10.2013 kl.16:31

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Ja det synes jeg også, men nå er mannen ikke helt overbevist, så mulig vi må lete videre :)

Livsrom

23.10.2013 kl.19:29

Det ser bra ut det der. Jeg tviler ikke på at du har begynt å dekorere;);)

Lykke til med videre jakt:)

Det må være moro å komme dit, og få involvere seg mer i familiens hverdag.

Colombofrue

24.10.2013 kl.11:53

Livsrom: Tusen takk - ja vi har det veldig bra her. Det blir flere visninger til helgen - håper vi finner et hus som alle er fornøyd med før jeg reiser hjem til Norge i november. :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits