Utsikten fra leiligheten

Da har jeg snart vært en uke i Colombo - så delig å være sammen med familien igjen. I helgen har vi tittet på hus til leie - fant selvfølgelig drømmehuset, men det ble litt for dyrt. Vi fortsetter jakten neste helg, blir lite tid til sånt midt i uken. Mannen jobber mye og ungene har lange dager på skolen og mye lekser. Kontrakten på leiligheten går ut etter jul ,og da må vi ha et nytt sted å bo - skal se det ordner seg.

Hører at det er kaldt hjemme og at det har startet å snø, her er det det 30 grader - men egentlig ikke så mye sol og det har regnet en del.

Tok noen bilder fra leiligheten i dag morges, vi bor i 21. etasje så ingen ting å si på utsikten.

 

Dette bildet er er tatt fra soverommet til min datter.

Ved siden av oss bygges det en ny boligblokk.

 Dette er utsikten mot Colombo by - her bor det ca like mange mennesker som i hele Norge. Det gjør igjen at det er veldig mye trafikk, og det tar lang tid når man skal forflytte seg. Det gjør meg ingen ting, bare jeg slipper å kjøre selv :) - vi har en dyktig sjåfør som trygt tar oss dit vi skal.

 

Hverdagen får også en slags rutine her - nå er klærne vasket og barna kommer snart hjem fra skolen. Mannen skulle kanskje jobbe sent i dag, så da tenker jeg vi kommer til å bestille mat til middag.

Ute regner det akkurat nå, fordelen her er at det varer ikke så lenge. Plutselig blir det helt mørkt og regner fosser ned, og like plutselig skinner solen igjen. 

Ønsker dere en fortsatt en fin dag - vi

 

Skrives :)

 

 

4 kommentarer

outofoffice

21.10.2013 kl.12:26

Spennende å følge med på husjakten. Lykke til ! Ikke noe å si på utsikten du har da ;-)

Livsrom

21.10.2013 kl.16:59

Ingenting å si på utsikten:)

Må du gni det inn at du har det så deilig, deilig temperatur?;) hihi. Jeg er misunnelig på den, men kan vel ikke klage, her i Møre / Trøndelag er det meldt 15-20 grader de neste dagene. Slik vi kan tine opp litt:)

Kos deg masse i tiden du har med familien. Og lykke til:)

Colombofrue

22.10.2013 kl.09:14

outofoffice: Tusen takk - det blir nok noen visninger de nærmeste dagene, og alle fire har litt forskjellige ønsker :)

Colombofrue

22.10.2013 kl.09:14

Livsrom: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits