TIlbake på Sri Lanka

Så er jeg endelig tilbake i Colombo, og sammen med min familie. Landet i går etter en lang reise, men må si at turen gikk kjempe fint - alt var i rute, men det ble ingen søvn på meg. Siri overrasket meg med å være på flyplassen, så koselig å se henne igjen - ble helt blank i øynene. Når jeg kom frem til leiligheten ventet Olav,  blitt så voksen og flott - igjen ble det noen tårer fra mor. Rakk litt mat, en dusj og hilse på ektemannen (veldig koselig det også) - så bar det avsted til skolen. Skulle se skolen for første gang og treffe noen av lærerne til Siri - jeg ,var en veldig stolt mamma etter de møtene. Skolen var også helt fantastisk- nesten litt som man ser på film med sine fine bygninger, utebasseng, og idrettsbaner.. Skjønte kanskje for første gang i går hvilken prestisjefylt skole dette er, og hvor store forventinger de har til hva elevene skal prestere.

I morgen skal jeg tilbake for å steke vafler, og servere lefser tatt med fra Norge. Det skal serveres mat fra alle de forskjellige land som er representert ved skolen - norske flagg var også med i kofferten.

Nå sitter jeg og ser utover Colombo by - vi har leilighet i 21.etasje og en fantastisk utsikt. Ute er det nesten 30 grader - så livet er veldig bra akkurat nå. Familien her har tydeligvis snakket mye sammen og lagt mange nye, spennede planer. De var nok spente på min reaksjon - så blir dette noe av så tar livet en ny vending. Jeg får vel holde dette hemmelig litt til - det er jo ikke alltid at det blir sånn som man vil, håper og planlegger.

Skal holde dere oppdatert her på bloggen og det vil også komme mange fine bilder etterhvert.

Ønsker dere fortsatt en fin kveld - vi

 

Skrives :)

 

2 kommentarer

Livsrom

16.10.2013 kl.23:51

Åååå så kosselig, blir nesten blank i øyne bare av å forestille meg hvor deilig det er for deg å se dem igjen. Det blir spennende med bilder, en helt ny verden for meg.

Skal du være der lenge? Kos deg masse:):)

Colombofrue

17.10.2013 kl.08:29

Livsrom: Meningen var at jeg skulle være her i ca tre uker, men fordi vi har hatt dødsfall i familien må Jostein reise hjem til Norge en tur - så da blir jeg nok her litt lenger. Tusen takk - kosefaktoren er ganske høy nå. Ønsker deg en god dag :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits