Huset faller fra hverandre

Hør bare her - det første som skjedde var at verandadøren begynte å fuske. Den er nå så vanskelig å låse at den er stengt for vinteren. Så det går jo greit nå som det er kaldere ute. Så ble kjøkkenkrana løs - det går også greit hvis jeg er forsiktig. Neste som skjedde var at garderobedørene på soverommet gikk av hengslene, og kan ikke dyttes på. Siste som skjedde var at dørhåntaket på ytterdøra datt av - er det mulig.
Og jeg som er så husredd, så dette måtte jeg få ordnet - da et det godt å ha en bror å ringe.
Så nå er håndtaket på plass.

 

Har nå funnet frem bøssa som bestefar lagde til yngstemann når han skulle være Emil i barnehagen - følger meg tryggere allerede ha ha.

 

Ellers har jeg tilbrakt mange timer foran PC i dag - skrevet utrolig mange mailer, men nå tror jeg at jeg er ferdig for dagen. Bare en liten tur ut for å levere en sekk til et loppemarket - så skal jeg lage meg litt mat.

Ha fortsatt en fin kveld - vi

Skrives :)

5 kommentarer

outofoffice

10.10.2013 kl.09:16

Fint våpen! Smilte godt da jeg leste dette, her er vi nemlig akuratt i samme greie om dagen, og i dag knakk håndtaket til badet....

Colombofrue

10.10.2013 kl.17:15

outofoffice: Huff da - ja jeg måtte ut å kjøpe nye håndtak til døra. Så da er det bare å ringe min bror igjen for litt mer hjelp :)

Celebration - Anett Kristin

12.10.2013 kl.20:11

Morsomt å lese bloggen din! Du må ha god tur til Sri Lanka, vet om noen som gleder seg til å se deg :-) Stor klem!

Colombofrue

13.10.2013 kl.01:45

Celebration: Tusen takk Anett Kristin, det skal bli veldig godt godt å se dem igjen. Håper at du har det bra og trives - masse lykke til videre, Klem fra meg :)

Celebration - Anett Kristin

15.10.2013 kl.19:47

Det skjønner jeg! Jeg trives godt her i Dominikanske Republikk, men savner jo hjemme så klart. Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits