Ønskelisten :)

Nei, det er ikke julagave-listen jeg har startet på - som kjent blir det en veldig annerledes jul for oss i år. Ikke så mange gaver, men det skal bli morsomt og utfordrende å bake julekaker i 30 varme grader. Listen jeg snakker om her - er det de ønsker at jeg skal ha med meg på første turen ned.
Dette er det bla. sønnen vil jeg skal ha med.

Han elsker melkesjokolade - han ble heller ikke lei seg når han hørte de første peppekakene hadde kommet i butikken. Til datteren har jeg kjøpt litt nye klær, nye sko stod også på ønskelisten. Vi får nå se hva det blir til :)

Mitt opphold på Sri Lanka blir kanskje litt lengre enn først antatt - mannen må hjem en tur mens jeg er på besøk. Han ville gjerne da at jeg forlenget oppholdet mitt med noen dager.

Det nærmer seg avreise, og det er mye å huske på. Har post-it lapper limt på kjøleskapet.

I morgen  skal husmor-genet fram da får jeg en venninne på middag og overnatting - det gleder jeg meg til.

Ha fortsatt en fin kveld - vi


Skrives :)

 

2 kommentarer

Livsrom

08.10.2013 kl.00:34

Burde være rimelig greit å oppfylle din sønn ønsker. Men jeg kan forstå han;)

Tenker det er ei som gleder seg til å se familien sin nå? :D

Om vi ikke "skrives" før du dra, må jeg benytte anledningen å ønske deg en riktig GOD TUR:)

Colombofrue

08.10.2013 kl.12:45

Livsrom: Ja hans ønsker har alltid vært enkle å oppfylle :) Tusen takk - en uke til jeg lander i dag. Ønsker deg en god dag :)

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits