Høst!

Tenk i dag er det 1. Oktober, merker godt at høsten er her. Kaldt om morgenen, men fortsatt varmt midt på dagen. Jeg har startet jobben med å pakke vekk møblene ute, og tømme blomsterpottene. For første gang skal jeg klare alt alene, har dårlig rygg så jeg tar litt om gangen. Alt skal være klart før jeg reiser, kan jo være at den første snøen har kommet før jeg er tilbake. 

Kan fortsatt ha det fint ute :)

 

Ettersom det ikke skjer så mye på interiørfronten om dagen, skal jeg prøve å bli flinkere til å blogge om dagliglivet. (Tror jeg har sagt dette før :)

For i år blir det ingen pynting hverken til Halloween eller til jul for da er jeg på Sri Lanka - krise for en interørblogger :) Noen store prosjekter vil heller ikke bli startet her hjemme fordi den gærne familien min har luftet tanken om å bli lengre i Colombo - vi har mye å snakke om og avgjørelser å ta.

Så da får jeg bli flinkere til å ta bilder når jeg er ute på tur og gjør andre hyggelige ting sammen med familie og venner. Er jo stadig på farten, og det blir noen travle dager før avreise. Ikke bare med det som skal gjøres her (hjem, hage og nettbutikk) , men listen over ting som jeg skal ordne, og ha med meg vokser stadig. 

Ønsker dere noen fine høstdager - vi

Skrives.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Colombofrue

Colombofrue

50, Oslo

Jeg heter Wenche, er gift, har to tenåringsbarn og bor i Colombo, Sri Lanka. Har tidligere hatt en blogg som het Velkommen Hit, som var en interiør blogg. Nå har jeg flyttet til Colombo - derfor nytt navn på bloggen. Målet er nå å skrive om livet her i Asia.

Kategorier

Arkiv

hits